За Нас

Арт център „Мацаница“ е мястото, където можете да се почувствате художник и творец. Различното пространство, в което да се отпуснете, отпочинете и заредите с положителни емоции и нови знания в различни сфери на изкуството. Намираме се на 5 минути от Джумая джамия и срещу прословутия квартал на Пловдив – Капана. Нашето артистично ателие е разделено на два етажа, на които можете да рисувате, пийвате вино, да се срещате с приятели и да творите.

В студиото предлагаме всякакви арт занимания за деца и възрастни, детски работилници, рисуване върху платно, текстил или стъкло, изработка на глинени предмети и украсата им и още много други. Имаме екип от художници, които ще ви помагат стъпка по стъпка в процеса на създаване и учене. Елате при нас, за да предизвикате твореца в себе си, да се отпуснете, да помечтаете и да отнесете парченце емоция, която да ви напомня за магията на изкуството в дома ви.

При нас може да отпразнувате вашия имен ден, лично или фирмено парти. Ние ще съдействаме за организирането на семейния ви празник, детски рожден ден или  пък моминско парти. С помощта на художниците ни ще ви помогнем да създатете ваша картина, която да отнесете със себе си като спомен от това събитие.

„Мацаница“ е онова място, в което настояваме да проявите цялата си креативност, цялата свобода, която задържате в себе си и да изявите своята цветна и забележима индивидуалност, която вярваме, че носите.