Детски рожден ден

     Рожденият ден е с продължителност 3 часа, като рисуването е около 2 часа. Ние осигуряваме всички материали и художник, който показва на вашето дете стъпка по стъпка как да нарисува своята картина. Цената е 30 лева на дете и включва освен материалите и напитка по ваш избор – натурален сок, безалкохолно, мляко с какао или детско шампанско. Минимумът деца, за да се проведе събитието е 6. Възможно е след рисуването, ако поискате, да продължите партито при нас. Тъй като помещението е на два етажа, на втория става рисуването, а на първия може да си внесете храна и напитки, да украсите, да донесете торта и да направите вашето празненство.

     Ще имате възможност да изберете от над 50 различни картини, които имаме налични в галерията, като вие може да ни насочите, какво точно бихте желали да рисувате, за да улесним вашия избор. Или пък бихме могли да нарисуваме нещо лично за вас по ваша идея и желание, което се заплаща допълнително от 30 до 50 лева в зависимост от трудността на картината. Целият рожден ден трае 3 часа, в които се включва рисуването и празненството след това. При желание това време може да се продължи, като всеки следващ час се заплаща допълнително по 50 лева на час.

      Възможно е да се осигури професионален фотограф, при предварително заявено от вас желание. Фотосесия на цялото събитие с 30-40 обработени снимки ще ви струва 50лв.