Детски работилници

     Арт център „Мацаница“ е мястото, където можете да се почувствате художник и творец. Освен рисуване за възрастни, ние предлагаме и различни арт занимания за деца. Заниманията с изкуство имат много ползотворни ефекти върху детското съзнание. Те намаляват стреса и помагат да се развият важни моторни и физически умения, също така поощряват въображението и култивират чувствителност. Карат децата да си взаимодействат със средата и ги научават как да я осмислят и как да боравят с нея.

     Детските ни работилница включват рисуване върху различни повърхности - платно, керамика, камъни, работа с различни материали - глина, бои, силикон, изработване на различни предмети - бижута, фигури, картини.

     Ако имате неотложен ангажимент и се чудите какво да правите с децата през това време, ние имаме решение за вас. Перфектна ни локация и артистичните ни помещения позволяват да ги доведете при нас за час-два. Те ще творят и ще се забавляват, докато вие може спокойно да осъществите деловата си среща, прегледа си при лекар, пазаруването или дори да изпиете питие с приятели в намиращия се непосредствено до нас квартал Капана. В нашето ателие те ще създадат нещо свое, с което ще се гордеят. А нашите професионални художници ще им помагат стъпка по стъпка в тяхното артистично начинание.